Dragi naši, srećni smo i uzbuđeni da vam predstavimo naš najnoviji projekat – novu stambenu zgradu u Petrovaradinu, u Novom Sadu. Na ukrštanju Zlatarićeve i Božidara Adžije, stvaramo novo stambeno okruženje.

Naša nova zgrada biće savršena mešavina modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, što je zaštitni znak svih naših projekata. Obuhvataće 65 funkcionalno dizajniranih stanova. I to nije sve! Takođe nudimo podzemnu garažu na dve etaže, garantujući bezbednost i udobnost vaših vozila.

Izgradnja ovog novog projekta započinje 15. juna 2023. godine, a završetak se očekuje 31. Maj 2025. godine. Ali, požurite! Ovi stanovi su pravi biser tržišta nekretnina i očekujemo da će biti brzo prodati!

Sve ovo po ceni od samo 1650 eura po kvadratnom metru, uključujući PDV! Bilo da tražite udoban dom za svoju porodicu ili želite da investirate u nekretnine, ovaj projekat pruža vam odličnu priliku.

Pratite naše objave na društvenim mrežama za sve aktuelnosti o ovom projektu. Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i budite deo ove fantastične priče. Svi zaslužujemo dom u kojem ćemo se osećati sigurno, udobno i srećno. A sada je pravo vreme da taj san postane stvarnost.

Pozovite nas na broj 060 6024026 ili 060 6002919 i saznate više o ovoj ponudi!
Kordun Gradnja – Izgradnja za bolji život